TOKE LYNGGAARD Toke Lynggaard, guitarist Toke Lynggaard, guitarist Toke Lynggaard, guitarist

BANDS

På denne side kan du læse om nogle af de grupper jeg spiller med i. Find links til Spotify, Youtube og SoundCloud og få mulighed for at lytte til en smagsprøve af den musik vi spiller i lige netop dét band.

Baba and The Tonebones Baba and The Tonebones Baba and The Tonebones

Baba and The Tonebones

Blues, soul og rock er nogle af de genrer som definerer dette band. De har rødderne solidt plantet i blues-musikken, og leverer deres musik med varme, indlevelse og fede beats.

Den aktuelle lokation findes i Svendborg.

Bandmedlemmerne består af Klaus B Jensen, Claus Bjerregaard, Jens Møller, Emil Mathiasen og Toke Lynggaard

PATINA PATINA PATINA
Fotograf: Benjamin Lund

PATINA

PATINA er dansksproget indie-pop med poetiske tekster og rytmiske lækkerier. Det er også et talentfuldt band fra den spirende musikscene i Svendborg og et band, der i efteråret har fået spilletid på P6 BEAT og været Ugens Kanon i Karrierekanonen.

Opmærksomheden om PATINA tog fart, da Casper Bach Hegstrup gav radiopremiere til debutsinglen ’miner_paa_papir’ på P6, og siden fulgte en uge som Ugens Kanon i KarriereKanonen, et gæstebesøg i radioprogrammet ’Debut’ på DR P6 BEAT, airplay på selvsamme radiokanal, samt hos fætteren P3.

PATINA er nu klar til at invitere lytterne ud til de smukke, danske scener til en intens koncertoplevelse. I liveopstillingen er bandet udvidet fra de tre faste medlemmer til et syv mand stort orkester, der kan forløse poesien og de rytmiske lækkerier fra de hidtil fire udgivne singler.

Svendborg-trioen har netop udsendt ’flammer_rammer’ som fjerde single, og der forventes mere musik på gaden i løbet af 2019.

Benjamin Sommer Benjamin Sommer Benjamin Sommer
Fotograf: Line Svindt

Benjamin Sommer Trio

Benjamin Sommer er en percussion/tabla-spiller og guitarist i Danmark. Han er originalt fra Grækenland, men befinder sig i Nyborg. Han spiller ofte sammen med andre musikere, og kører bl.a. "Benjamin Sommer Trio", der består af 3 guitarister: Benjamin Sommer, Ulrik Lyngsø Larsen og Toke Lynggaard.

Genren der oftest mødes her er flamenco instrumental musik, men der spilles også funk, indisk, eksperimental og afrikansk musik.

Dem der spilles med er bl.a. Paco De Lucia, Mikkel Nordsø, Lawrence Hodge, John Sund, Dave Weckl, Human Touch, Eliel Lazo, Loreena McKennit, Toke Lynggaard m.m.

Bandingo Bandingo Bandingo

Bandingo

Bandingo er et funk-fusionband med rødder i 60'erne - 70'ernes soul og funk musik.

Medlemmerne består af: Jeppe Bredahl på trommer, Donatas Petreikis på saxofon, Gunnar Sjur Ringøen på orgel og Toke Lynggaard på guitar.